Brutalan zločin u Novim Banovcima

Policija u Dunavu kod Novih Banovaca pronašla masakrirana tela Vasilija Trbovića (26) i njegovog petogodišnjeg sestrića.

Izvor: B92

Petak, 31.08.2007.

21:37

Default images

Policija je ubrzo uhapsila 26-godišnjeg Danijela Jakobeca "Žaka" iz Novih Banovaca, pod sumnjom da je on izvršilac ubistva. Policija je u prethodna tri dana tragala za Trbovićem i njegovim sestrićem Lukom Opačićem, čiji je nestanak prijavljen početkom sedmice. Oni su u ponedeljak uveče otišli kod Jakobeca da na videu gledaju film.

Detalji o ovom događaju će biti saopšteni nakon što istražni sudija Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici Nebojša Starčević završi uviđaj.

Agencija Tanjug javlja i da je "pri pretresu kuće u kojoj živi Jakobec inspektori Policijske uprave iz Sremske Mitrovice pronašli sektašku literaturu, pa je posle ovog otkrića Policijska uprava iz Sremske Mitrovice pozvala u pomoć ekipu specijalaca iz Beograda, koji se u MUP-u bave sektama i njihovim delovanjem."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: