Merkator uskoro i u Kragujevcu

U Kragujevcu položen kamen temeljac za novi Merkatorov prodajni centar, vredan devetnaest miliona evra.

Izvor: B92

Sreda, 29.08.2007.

19:57

Default images

Predsednik uprave najvećeg slovenačkog trgovačkog lanca Merkatora Žiga Debeljak položio je danas kamen temeljac za novi prodajni centar.

Kragujevački Merkator će biti velik 21.000 kvadratnih metara, a ta investicija, vredna 19 miliona evra, pružiće priliku za zapošljavanje skoro 500 Kragujevčana. Svečanosti su prisustvovali i kragujevački gradonačelnik, Veroljub Stevanović i direktorka "kćerinskog" Merkatorovog preduzeća u Srbiji, Merkatora-S, Stanka Ćurović.

Novi Merkatorov centar bi trebalo da bude otvoren na proleće iduće godine, a u Merkatorovom centru će, pored hipermarketa, biti i prodavnica bele tehnike, Intersport, Modiana, parfimerija, restoran i još 50 prodavnica, koje će moći da iznajme vlasnici srpskih i međunarodnih robnih marki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: