Zapečaćen predajnik TV Palme

Službenici RRA zapečatili su danas posle podne, uz asistenciju policije, predajnik Televizije Palma.

Izvor: Beta

Sreda, 18.07.2007.

15:49

Default images

"Nakon neshvatljivih presuda Vrhovnog suda Srbije, TV Palma je u subotu 14. jula uključila predajnik u Zemunu, na istom kanalu na kojem je svoj program sa legalnom dozvolom emitovala i televizija Enter i praktično onemogućila gledanje programa ovog emitera", piše u saopštenju koje je potpisao zamenik predsednika Saveta RRA Aleksandar Vasić.

Ranije danas privatno obezbeđenje je sprečilo službenike RRA da zapečate prostorije TV Palma. Policijska patrola je na poziv osoba iz RRA došla i sprečila teže incidente

Savet RRA je na poslednjoj sednici doneo odluku o zabrani radio piraterije u svim zonama pokrivanja na kojima su izdate dozvole i to je razlog zbog kojeg su službenici RRA zapečatili predajnik TV Palme u Banijskoj ulici.

Televizija Enter je od RRA zatražila da se predajnik TV Palme zapečati i zbog toga što od 14. jula nelegano emituje program na 36. kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: