Mihajlović optužuje Popovića

Dušan Mihajlović, bivši ministar policije, uzvratio na tvrdnje da je Stanka Subotića obavestio o akciji "Mreža".

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.06.2007.

23:23

Default images

Mihajlović je u 40 minutnom intervjuu u emisiji "Poligraf" izneo teške optužbe na račun Vladimira Popovića, nekadašnjeg šefa biroa za komunikacije Vlade Srbije. On je izjavio je da je ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića "kolateralna šteta" ambicije bivšeg šefa vladinog Biroa za komunikacije Vladimira Popovića da "vlada Srbijom i podzemljem van institucija".

Šef kabineta premijera Srbije Aleksandar Nikitović saopštio je da je ovlastio advokata da odmah podnese tužbu protiv B92 i Jugoslava Ćosića zbog klevete.

U saopštenju koje je Nikitović dostavio agenciji Beta odmah po završetku "Poligrafa", navodi se da je Ćosić "izneo klevetu" da se Nikitović susretao sa Stankom Subotićem. "Nikada u životu nisam video Subotića, niti sam na bilo koji način imao kontakt sa njim", saopštio je šef koštuničinog kabineta.

Povodom tvrdnji Dušana Mihajlovića u "Poligrafu", Vladimir Popović je takođe najavio da njegovi advokati spremaju krivičnu prijavu. "Ceo transkript večerašnje emisije biće sastavni deo obe prijave, pa će na sudu dokazivati istinitost onoga što je večeras izjavio", naveo je Popović.

Opširnije u jutarnjem izdanju veb-vesti B92, kada će biti objavljen i transkript cele emisije "Poligraf".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: