Vučić: Nije bilo pregovora o vladi

Aleksandar Vučić negirao spekulacije da je ta partija pregovarala sa bilo kim o učešću ili manjinskoj podršci novoj vladi.

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 28.04.2007.

12:24

Default images

"Tačno je da je Tomislav Nikolić dolazio nekoliko puta u Vladu i kod Borisa Tadića i to radi konsultacija o Kosovu i Metohiji i oko poslaničkih klubova. Ali, to je bilo potpuno javno", istakao je generalni sekretar SRS u razgovoru za današnje "Novosti".

Prema njegovim rečima, "sve ostalo je plod nečije mašte i grubih podmetačina".

Vučić je kazao da SRS neće u vlast sve dok ne bude sigurna da može menjati Srbiju.

"Nismo mi baš moneta za potkusurivanje, niti neka rezerva. Ako su za vlast sa DS, neka izvole, snosiće svu odgovornost tog čina", istakao je on.

Vučić smatra da je bolje da se, zbog Kosova i Metohije, ide na izbore.

"Nijednog trenutka ne bismo zemlju ostavili obezglavljenu, imamo vladu koja deluje u skladu sa smernicama koje joj je postavila Narodna skpština", ukazao je on.

Stojković očekuje formiranje vlade do 14. maja

Ministar pravde Zoran Stojković izjavio je danas da očekuje da će Vlada Srbije biti osnovana do isteka roka za njeno formiranje, 14. maja.

"Nemam nikakve konkretne najave, pošto ne učestvujem u pregovorima, ali očekujem da će vlada biti formirana do isteka konačnog roka", rekao je Stojković, obraćajući se novinarima u Ministarstvu pravde.

On je kazao da veruje da su čelni ljudi države svesni odgovornosti i posledica ukoliko Vlada ne bude formirana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: