Jeftinije avionom i do Norveške

Niskobudžetna aviokompanija Norvidžen er šatl leteće od sutra iz Beograda za Oslo.

Izvor: B92, FoNet

Petak, 27.04.2007.

18:25

Default images

Informativna služba Aerodroma Nikola Tesla saopštila je da će norveška kompanija jednom nedeljno sa beogradskog aerodroma, subotom, leteti za Oslo, a vreme poletanja je 10.25 časova. Norveška aviokompanija neće imati svoj operativni centar na beogradskom aerodromu, pa putnici aviokarte mogu kupovati preko sajta aviokompanije, kaže se u saopštenju.

Slična kompanija, Džermanvings, već godinu dana leti sa beogradskog aerodroma za Keln, a sada je najavila od 24. maja let na novoj destinaciji - za Štutgart, tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Beogradski aerodrom dodaje da će aviokompanija Austrijan erlajns od 1. maja imati dva dodatna leta za Beč, tako da će na toj liniji leteti 12 puta sedmično.

Takođe, domaća aviokompanija Jat ervejz je najavila uvođenje nove linije do Ohrida, sa sletanjem u Skoplju, na kojoj će od 14. maja leteti dva puta sedmično.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: