I dalje postoji fenomen sponzoruše

Kako se udati za milionera tema je koja dominira poslednjih godina i u Srbiji, a u tome aktivno učestvuju tzv. sponzoruše.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.04.2007.

13:52

Default images

Nakon što su se dve poznate "modelsice" uspešno udale za internacionalne magnate, pokazuje se da je tema sponzoruša i dalje veoma aktuelna. Ona ima začetak u Srbiji devedesetih godina prošlog veka. Sveopšte siromaštvo, iskrivljeni sistemi vrednosti, kriminal, pojava moćnih političara i "žestokih momaka sa beogradskog asfalta“, imaju svoju pratilju - devojku lakomu na novac i moć.

Bivše članice muzičko-manekenske grupe “Models” Sandra Nikolić i Ivana Berendika uspele su da ostvare ono čemu streme mnoge domaće, ali i strane sponzoruše - da se udaju za bogate i slavne.

Beogradska književnica Maša Rebić se tokom devedesetih bavila tim problemom i za B92 govori o tom fenomenu.

Opširnije u rubrici Tema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: