Lažna dojava o bombi u vozu

U vozu Bar-Subotica koji je sinoć oko 22.30 časova zaustavljen ispred železničke stanice Bijelo Polje, nije bilo eksplozivne naprave.

Izvor: B92

Subota, 14.04.2007.

12:49

Default images

Zamenica višeg državnog tužioca u Bijelom Polju Lepa Medenica, koja je nadležna za uviđaj, rekla je da niko iz policije nije tražio njihov izlazak na lice mesta što, kako je kazala, znači da je dojava bila lažna. Niko povodom tog "slučaja" nije kontaktirao ni istražnog sudiju Višeg suda u tom gradu Milorada J. Smolovića.

Neki podgorički štampani mediji su danas objavili, pozivajući se na izjave policajaca koji su obezbeđivali taj voz, da je anonimni ženski glas putem srpske mobilne mreže 064 obavestio službenika MUP-a Srbije o podmetnutoj napravi u prva tri vagona.

"Većina putnika ostala je da čeka nastavak putovanja, a neki su angažovali kombije i taksiste da ih prevezu do svojih odredišta", navode mediji.

Podgorički "Dan" objavio je danas da je u vozu koji se kretao na relaciji Podgorica-Subotica otkrivena je razorna eksplozivna naprava koja nije eksplodirala.

Nakon što je sa mobilnog telefona 064 mreže dojavljno podmetanje bombe voz je sinoć zaustavljen u mastu Medakuće, blizu glavne železničke stanice u Bijelom polju, a policija je evakuisala 300 putnika, naveo je list "Dan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: