Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Novosadska policija uhapsila Zorana M. iz tog grada zbog sumnje da je ubio jednog sugrađanina i zloupotrebio službeni položaj.

Izvor: B92

Petak, 30.03.2007.

15:48

Default images

Kako se navodi u saopštenju, Zoran M. (31) je priznao da je 9. marta u svoj stan pozvao Ž.M. (85) iz Novog Sada, kojeg je zadavio, a potom isekao delove njegovog tela.

Potom je delove tela automobilom razvezao u više gradova u Srbiji i bacio u kontejnere, saopštila je policija.

Pošto je zaposlen kao bankarski službenik, Zoran M. je iskoristio svoja službena ovlašćenja i saznao kojim novčanim sredstvima raspolaže Ž.M., a zatim falsifikovao punomoć kojom je, navodno, ovlašćen Vladan S. (32) iz Novog Sada.

Vladan S. je sa računa Ž.M. podigao 10.000 evra, koje je podelio sa Zoranom M., saopštila je policija, navodeći i da je protiv Vladana S.
podignuta prijava zbog pomaganja u zloupotrebi službenog položaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: