Proslava za mlade ometene u razvoju

Organizacija "Dečje srce" organizovaće proslavu Nove godine za 40 devojaka i mladića sa smetnjama u mentalnom razvoju.

Izvor: B92

Petak, 29.12.2006.

11:49

Default images

Nova godina biće proslavljena u jednom beogradskom kafiću uz zabavni program i poklone za sve prisutne. Poklone i hranu su obezbedili Pekara Mikić, Pošta Srbije, kompanija Bierzdorf, Kozmolino i kompanija MiSaKo.

Humanitarna organizacija "Dečje srce" šest godina pomaže osobe sa smetnjama u mentalnom razvoju i njihove porodice i uključuje u svoj rad stručnjake, volontere, donatore, medije i ljude koji se zalažu za kvalitetniji život te populacije.

A Crveni krst Srbije organizovao je akciju "Jedan paketić, puno ljubavi", namenjenu deci poginulih, kidnapovanih i nestalih, saopštila je ta organizacija.

Deci do 10 godina podeliće se 3.000 novogodišnjih paketića, od čega 2.000 na Kosovu. U paketićima koji će se deliti uz prigodan program, su slatkiši, sokovi, igračke, školski pribor, sveske, sapun, odeća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: