O statutu Vojvodine posle izbora

Bojan Pajtić kaže da će javna rasprava i usaglašavanje Statuta Vojvodine uslediti posle parlamentarnih izbora.

Izvor: B92

Petak, 29.12.2006.

16:23

Default images

Predsednik Izvršnog veća Vojvodine je na novogodišnjem prijemu za novinare rekao da je ta odluka doneta kako se najviši pravni akt Vojvodine ne bi usaglašavao onda kada se pregovori "mogu pretvoriti u prepucavanje čiji je isključivi cilj sticanje predizbornih političkih poena".

"Novim Statutom želimo da ugradimo i one institute koji će nam omogućiti da Vojvodina ponovo ostvari pravo na svoju imovinu i na svoje investicione potencijale", rekao je Pajtić.

Pokrajinski premijer je rekao da se uspeh pokrajinske vlade u ovoj godini ogleda i u finansijskoj i kreditnoj podršci poljoprivrednim proizvođačima i obećao da će pokrajina to nastaviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: