"Dodiku opasnost preti iz Beograda"

Goran Petrović smatra da premijeru RS Miloradu Dodiku veća opasnost preti iz Beograda, nego iz Sarajeva ili sa Pala.

Izvor: FoNet

Četvrtak, 28.12.2006.

12:04

Default images

"Dodik je konačno dobio jednu bitku protiv šarenolikog bratstva zločinaca, ubica i kriminalaca, švercera i ratnih profitera, lažnih patriota i rodoljubaca, lažnih Srba i pravoslavaca, lažnih demokrata, legalista i lažnih evropejaca, ali treba da se zna da će 'rat' možda tek sada početi", upozorio je bivši načelnik Resora državne bezbednosti Srbije u autorskom tekstu u Nezavisnom novinama.

Prema njegovom mišljenju, ta "družina" neće ni lako, ni rado, sići sa društvene i političke scene, a Dodikova pobeda "već sama po sebi predstavlja početak tog silaska".

Petrović smatra da su te snage ubistvom Zorana Đinđića, a dolaskom na vlast Vojislava Koštunice, u Srbiji dobile ne bitku, već "rat" protiv demokratske, reformske i evropske opcije.

On je ukazao da zato svaka buduća analiza ugroženosti premijera RS mora da pođe od te činjenice - da su svi njegovi "smrtni neprijatelji" rado viđeni u Srbiji, odakle ušuškani i opušteni prate zbivanja s one strane Drine.

"Ako se ruke ovog bratstva, koje će danas-sutra uzeti pušku i pucati zarad zaštite svojih interesa, nalaze u RS, znajte da mu se glava i mozak nalaze u Srbiji", napisao je Petrović u banjalučkom listu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: