Foto godine Ognjena Radoševića

Statusova fotografija godine je fotografija Ognjena Radoševića iz Večernjih novosti, na kojoj je nasmejani Zvezdan Jovanović.

Izvor: B92

Utorak, 26.12.2006.

15:05

Default images

Na petom po redu konkursu za fotografiju godine, koji organizuje magazin Status, pobedio je Ognjen Radošević iz Večernjih Novosti s ekskluzivnom fotografijom ironičnog osmeha s kojim atentator na premijera Zorana Đinđića dolazi na rekonstrukciju događaja.

Drugu nagradu osvojio je Emil Vaš, fotoreporter magazina Standard za fotografiju veslača u kanuu na beogradskim ulicama nastaloj tokom poplava prošlog proleća, dok je treću nagradu osvojio Saša Stanković iz Evropske foto agencije EPA.

Na konkurs je stiglo oko 400 fotografija više od 50 autora, a 39 najboljih objavljeno je u dodatku novogodišnjeg izdanja magazina STATUS.

Status je mesečni magazin zapadnog tipa i jedini nelicencirani magazin koji kontinuirano izlazi već pet godina. “Magazin Status na poseban autorski način tretira sve segmente života, od politike i ekonomije, preko fenomena i sporta, do mode i kulinarstva. Namenjen je obrazovanijem delu publike, tj. onom delu čitalastva koje se ne zadovoljava samo informacijom ili poluinformacijom, odnosno samo posledicom informacije ili poluinformacije”, stoji u ličnoj karti magazina Status.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: