SPO i NSS zajedno na izbore

Srpski pokret obnove potpisao je sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće parlamentarne izbore sa Narodnom seljačkom strankom.

Izvor: Beta

Petak, 01.12.2006.

16:29

Default images

"Na izbornoj listi SPO naći će se i kandidati Narodne seljačke stranke jer je oporavak sela i modernizacija poljoprivredne proizvodnje jedan od stubova privrednog razvoja zemlje", rekao je potpredsednik SPO-a Srđan Srećković.

Prema njegovim rečima, sporazumom sa Narodnom seljačkom strankom SPO želi da omogući seoskom stanovništvu da dobije svoje predstavnike u organima vlasti u kojima se "kreira politika koja direktno utiče na njihov status u državi i koji je, nažalost, još uvek potcenjen".

"Ravnomerni privredni razvoj i izjednačavanje uslova života na selu i u gradu biće jedna od okosnica delovanja SPO", istakao je Srećković dodavši da će se ta stranka boriti da u budućoj vladi predloži kandidata za ministra poljoprivrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: