SPO i NSS zajedno na izbore

Beograd -- Srpski pokret obnove potpisao je sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće parlamentarne izbore sa Narodnom seljačkom strankom.

Izvor: Beta
Podeli

"Na izbornoj listi SPO naći će se i kandidati Narodne seljačke stranke jer je oporavak sela i modernizacija poljoprivredne proizvodnje jedan od stubova privrednog razvoja zemlje", rekao je potpredsednik SPO-a Srđan Srećković.

Prema njegovim rečima, sporazumom sa Narodnom seljačkom strankom SPO želi da omogući seoskom stanovništvu da dobije svoje predstavnike u organima vlasti u kojima se "kreira politika koja direktno utiče na njihov status u državi i koji je, nažalost, još uvek potcenjen".

"Ravnomerni privredni razvoj i izjednačavanje uslova života na selu i u gradu biće jedna od okosnica delovanja SPO", istakao je Srećković dodavši da će se ta stranka boriti da u budućoj vladi predloži kandidata za ministra poljoprivrede.

Info

PSS vraća nadu

Beograd -- Milanka Karić kaže da je ta stranka ona snaga koja će na predstojećim izborima vratiti nadu građanima Srbije.

Izbori nedelja 31.12. 18:13 Komentara: 1

DS delio poklone

Beograd -- Predstavnici gradskog odbora Demokratske stranke delili su danas građanima na ulicama Beograda novogodišnje čestitke i paketiće za decu.

Izbori nedelja 31.12. 18:12 Komentara: 0
strana 1 od 529 idi na stranu