"Agresivnost neprihvatljiva"

Boris Tadić izjavio da su agresivni stavovi pojednih političara u Srbiji neprihvatljivi i opasni za budućnost zemlje.

Izvor: B92

Nedelja, 30.07.2006.

18:14

Default images

Agresivnim političarima ne bi trebalo dozvoliti da nameću modele ponašanja u Srbiji, rekao je predsednik Srbije na Tari, gde je obišao decu učesnike Škole prijateljstva koju organizuje nevladina organizacija "Naša Srbija".

Upitan kako se boriti protiv agresivnih stavova pojednih političara, Tadić je rekao da bi to trebalo raditi odlučnom i istrajnom politikom koja je suprotna agresiji: "Nikada neću i ne želim u poslu kojim se bavim da zauzimam agresivan stav".

Tadić je razgovarao sa učesnicima međuetničkog seminara "Dani prijateljstva" na kojem učestvuju deca srpske nacionalnosti, bošnjačke nacionalnosti iz Sjenice i Prijepolja, albanske iz Bujanovca i mađarske iz Subotice. Prema njegovim rečima, deca učesnici seminara pokazuju kako ljudi različitih nacionalnosti mogu živeti zajedno jedni sa drugima u Srbiji. Poruka dece koja borave u kampu na Tari, kako je naveo Tadić, je da žive normalnim, mirnim životom, da imaju posao u budućnost i da ne žele da se zemlja vrati u devedesete godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: