Navijač ubijen u tuči

Beograd -- U masovnoj tuči navijača Crvene zvezde i Partizana sinoć je ubijen Aleksandar Panić iz beogradskog naselja Železnik. Predao se osumnjičeni.

Izvor: B92
Podeli

Kako saznaje sutrašnji Blic, beogradskoj policiji se juče popodne predao M.B, osumnjičen da je u zakazanoj tuči tridesetak navijača Partizana i Crvene zvezde na terenu Fudbalskog kluba Žarkovo, nožem usmrtio Aleksandra Panića iz Železnika.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Panić je najverovatnije usmrćen ubodima noža. Policija sumnja da je tuča na fudbalskom stadionu bila unapred dogovorena. Aleksandar Panić je, prema saopštenju policije, zadobio smrtonosne ubode nožem.

Tuči navijača prisustvovali su ekonomi fudbalskog stadiona Žarkovo, Radmila Popović i Dobrivoje Sarić. Oni za B92 kažu da je prizor Panićevog ubistva bio jeziv. Radmila Popović dodaje i da su od podivljalih huligana uspeli da se spasu pobegavši u prostorije kluba. "Čula sam: 'A imaš nož, sada ću da ti izvadim creva, imam i ja.' I tu je počela tuča. Tukli su se nogama, rukama, to sam videla iz susednog dvorišta, nisam smela da se pojavim na svetlu. Prošlo je dva minuta, dečko je zapomagao, i tu se dovukao do stolice i seo", kaže Popovićeva.

Kako B92 nezvanično saznaje, ekipa Hitne pomoći, koja je ubrzo stigla na mesto nesreće, kamenovana je ispred stadiona. Posle nekoliko minuta, lekari su konstatovali smrt mladića.

Sukobi navijačkih grupa nisu retkost. Sličan incident dogodio se u avgustu prošle godine, kada je na železničkoj stanici Rakovica, dan pre početka prošlogodišnjeg šampionata, ubijen navijač Voždovca.

strana 1 od 27 idi na stranu