Pucnjava u Bujanovcu

Nepoznati napadači pucali prošle noći oko ponoći iz automatskog oružja na objekte MUP-a, Uprave carine, Poreske policije i AMSS u Bujanovcu.

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2006.

09:42

Default images

U saopštenju vranjskog SUP-a stoji da se radi o napadu koji je izvršen rafalnom paljbom sa udaljenosti od oko 300 metara sa puta Končulj - Gnjilane kod mesta zvanog Zračna luka, gde je pronađeno 76 čaura kalibra 7,62 milimetara kineske proizvodnje. U saopštenju se navodi da su "projektili padali na oko deset metara od ovih objekata, a posledica po pripadnike ovih službi nije bilo".

Uviđaj na licu mesta izvršili su pripadnici SUP Vranje, istražni sudija Okružnog suda u Vranju i zamenik okružnog javnog tužioca. Predstavnici Evropske posmatračke misije, kako se nezvanično saznaje, nisu bili obavešteni o ovom incidentu i nisu prisustvovali uviđaju, što je ranije bilo pravilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: