Završetak Nemanjine do kraja marta

Ako ne bude ekstremno niskih temperatura u Beogradu, potpuna rekonstrukcija Nemanjine biće završena krajem marta.

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2006.

18:46

Default images

Stanovnicima glavnog gradaž život će uskoro biti malo manje komplikovan, bar kada je reč o saobraćaju. Osam sati, pa čak i duže, na minus 5 oko pedeset ljudi postavlja nove tramvajske šine u Nemanjinoj.

U obilazak i kontrolu radova danas je došao i gradonačelnik Nenad Bogdanović. Grad je iz budžeta u ovaj projekat uložio 548 miliona dinara iz budžeta grada.

Nenad Bogdanović kaže da će sve biti završeno prema planu, posle 134 radna dana. Upravo, reč "radna" izaziva polemike u javnosti, jer neki tvrde da kada su počinjali radovi nije bilo tog "radna", već samo 134 dana. "Pa stotridesetičetiri! Mi uvek tu mislimo na radne dane. To se podrazumeva. Ali, svi su to dobro razumeli to, uostalom, možete da vidite ugovor ako vas to zanima", kaže prvi čovek prestonice.

Najteži deo posla, tek sledi: rekonstrukcija raskrsnice Nemanjine i Ulice Kneza Miloša, najprometnijeg mesta u gradu. Radnici će pokušati to da izvedu bez njenog potpunog zatvaranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: