Blic nastavlja priču

Beograd -- Blic je i danas nastavio da daje svoju verziju takozvane afere Kofer.

Izvor: B92
Podeli

Taj list navodi da je ministar Dragan Jočić sprečio hapšenje guvernera Radovana Jelašića, funkcionera Narodne banke Dušana Lalića i funkcionera SPS-a Ivice Dačića, pošto je policijska akcija stopirana posle hapšenja viceguvernera Dejana Simića. Kao razlog Blic navodi sprečavanje pada Vlade Srbije.

Blic je juče objavio da je zet potpredsednika Vlade Miroljuba Labusa Dušan Lalić, direktor u NBS za pravne poslove, bio glavni posrednik u podmićivanju viceguvernera Dejana Simića. Dušan Lalić je te navode demantovao i od Blica tražio izvinjenje, a u suprotnom najavio tužbu.

Info

Kosovo- evropska budućnost Srbije

Majkl Polt: Nije to jedini konflikt koji je postojao u kome različite grupe, podeljene različitim istorijatom, s teškoćom nalaze način da žive jedni pored drugih ili zajedno. Jasno je da ono što se desilo prošlog marta predstavlja nečuven napad na ljudska prava i životne uslove Srba i manjina na Kosovu. Potpuno je moguće da narodi koji su dugo mirno živeli zajedno, ili oni koji su dugo bili u sukobu, da pronađu način da ostvare zajedničku budućnost, a tome upravo težimo u ovim pregovorima. Neprekidno pričamo o Kosovu, statusu Kosova, budućnosti Kosova, ali ono čemu se ovde zaista razgovara jeste budućnost Evrope, budućnost Srbije, Kosova i celog regiona u toj Evropi gde su ljudi iz različitih etničkih grupa našli način da mirno žive zajedno

utorak 28.02. 21:23 Komentara: 2
strana 1 od 422 idi na stranu