Pretučen aktivista DS-a u Požegi

Aktivista omladine DS-a u Požegi pretučen je danas dok je lepio plakate uperene protiv radikala na vlasti.

Izvor: B92

Subota, 31.12.2005.

15:17

Default images

Aktivisti demokrata lepili su plakate kojima se predsednik opštine Požega Milan Bane Stevović proziva zbog visokih dnevnica u Skupštini Srbije i neučestvovanja u radu gradske skupštine. Pošto su proteklih dana plakate uklanjali, simpatizeri radikala jutros su i fizički nasrnuli na članove DS-a. Jedan od njih teško je povredio Miroslava Cicovića, koji je lepio plakate.

"Tukao me je pesnicama, nanete su mi teške povrede, podlivi, slomljen zub, očna jabučica napukla. Prilikom napada su iscepali plakate, vređali nas rečima 'ko vas plaća, kakav je to način da vređate našeg predsednika'", svedoči za B92 Cicović.

Kako saznaje B92, policija je saslušala Lazara Drobnjaka iz Požege koji je osumnjičen za nanošenje težih telesnih povreda i za nasilničko ponašanje. 

Cicović kaže da prethodnih dana nije bilo fizičkih obračuna, ali da su dobijali pretnje tipa će biti pozvani huligani iz Beograda koji će doći da prebiju aktiviste DS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: