Pijani dvogodišnjak

Sud u Njujorku optužio jednog tridesetsedmogodišnjaka za ugrožavanje života dece jer je dete koje je čuvao nađeno pijano.

Izvor: FoNet

Petak, 30.12.2005.

11:54

Default images

Dva policajca su kroz prozor kuće, u koju su došli sasvim drugim povodom, videli Rejesa u nesvesnom stanju i dvoje male dece koja tumaraju okolo. Policajci su uspeli da probude Rejesa i ustanovili da je sam u kući s dvoje dece, od dve i tri godine, koja su mu bila poverena na čuvanje dok su roditelji bili u bolnici.

Policajci su ubrzo shvatili da je Rejes pijan, ali i da mlađe dete koje je čuvao nije moglo da stoji na nogama, da je imalo crvene oči, bilo letargično i mirisalo na alkohol. U bolnici je utvrđeno da dete u krvi ima 0,09 promila alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: