Ministar prašta ministru

Ministar policije Dragan Jočić ima razumevanje za ponašanje ministra za kapitalne investicije Velimira Ilića.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.11.2005.

08:51

Default images

Nedelju dana posle Ilićevih optužbi da B92 finansiraju najveći kriminalci u zemlji i javnog poziva B92 ministru policije da ispita da li su navodi njegovog kolege iz Vlade tačni i, ako jesu, zašto ništa nije preduzeto, stigao je odgovor. Jočić je objasnio da je Ilić najverovatnije imao loš dan kada je izgovorio ono što je izgovorio na račun B92.

"U televizijama ne rade kriminalci, nego možda vaspitaniji i nevaspitaniji novinari, odnosno provokativniji ili neprovokativniji. Posao novinara je da isprovocira sagovornika, a ja to odobravam. Međutim, nismo svi istih nerava, a moram da kažem da i novinari nekad nemaju meru. Bez obzira na kakva je bila Ilićeva reakcija, ona je beznačajna u odnosu na ono što on kao ministar čini, kao prvi čovek svog resora. Voleo bih da od novinara manje čujem zamerke na njegove izjave, a više na ono što on radi. Prođite celom Srbijom, pa ćete videti da nema puta koji nije uređen, asfaltiran i uređen za komunikaciju. To je stvar koja oprašta Velimiru Iliću sve, pa i to što je nešto tako rekao", kaže Jočić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: