Drecun odbacila insinuacije

Generalni sekretar predsednika Srbije Aleksandra Drecun odbacila je insinuacije da je umešana u korupciju sa vođom kruševačkog klana.

Izvor: B92

Subota, 01.10.2005.

12:49

Default images

"Apsolutno nemam veze sa takvim insinuacijama i ne želim da moja porodica trpi zbog nagađanja. Mene niko nije optužio niti je javno rekao da sam to ja", kazala je Aleksandra Drecun za "Glas javnosti". "Nemam veze sa tim. Verujem da je Vladimir Popović mislio na nekog drugog", dodala je Drecun.

Pojedini listovi su ranije objavili da je Nenad Opačić, koji je delio ćeliju sa sa vođom kruševačkog klana Zoranom Jotićem Jotkom, tražio od osobe koja radi u kabinetu predsednika Srbije da preko svoje rođačke veze u Vrhovnom sudu urgira da Jotka bude oslobođen. Kako navodi "Glas javnosti", petočlanim većem Vrhovnog suda koje odlučuje o presudi Jotkinoj grupi predsedava Milena Inić-Drecun, majka Aleksandre Drecun.

Bivši šef Biroa za komunikacije Vlade Srbije Vladimir Popović izjavio je u četvrtak, povodom hapšenja Vladana Batića, da se u javnosti ne pojavljuju druga imena u vezi sa aferom korupcije u pravosuđu kako se "ne bi isprljali ime i ugled predsednika Srbije Borisa Tadića i njegovog kabineta, pošto u njegovom kabinetu postoji osoba koja je umešana u korupciju sa Jotkom".

Kabinet predsednika Srbije saopštio je juče da predsednik Boris Tadić nije dobio bilo kakvu informaciju koja bi ukazivala na nezakonito postupanje bilo koga u Generalnom sekretarijatu predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: