Hapšenja zbog sumnje u mito

U Leskovcu je uhapšen načelnik Odeljenja Republičke tržišne inspekcije.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.09.2005.

15:18

Default images

Policija je sinoć uhapsila Radivoja Cvetkovića zbog sumnje u krivično delo mita i korupcije u organima uprave, potvrđeno je u leskovačkom SUP-u. Cvetković je uhapšen kada je od vlasnika privatnog preduzeća Viktorija Milivoja Rajkovića uzeo 1.000 evra, a policajci su tokom akcije koristili više metoda, uključujuči i snimanje kamerom.

Šef poslovne jedinice Telekoma Srbija u Lebanu Stojan Stojković uhapšen je i priveden istražnom sudiji Okružnog suda zbog sumnje da je primio 300 evra kao mito. Stojković se sumnjiči da je tražio i dobio novac od Ahmeta Demirovića iz Sijarinske Banje kako bi mu odobrio telefonski priključak, iako su ranije bili ispunjeni svi tehnički uslovi. Primopredja novca izvršena je u Demirovićevoj kući 5. septembra, a Stojković je uhapšen istog dana, navodi leskovačka policija, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: