Šegrt pretio smrću članu DS-a?

Šef Odborničkog kluba DS-a u SO Kikinda izjavio je da mu je pretio smrću direktor fabrike Toza Marković Dmitar Šegrt.

Izvor: B92

Nedelja, 31.07.2005.

15:13

Default images

Miroslav Panić je rekao novinarima da mu je Šegrt pretio jer smatra da je posredovao u ponudi hrvatske grupe Nekse da otkupi akcije Toze Markovića. Incidentu su prisustvovali brojni očevici, a snimila ga je i lokalna TV VK, koja je najavila da će snimak emitovati tokom dana.

Prema rečima očevidaca, Šegrt je kasno sinoć u kikindskoj piceriji Tins revoltirano prišao stolu za kojim je sedeo Panić s devojkom i predsednikom Mesne zajednice Mokrin Goranom Dumitrovim. "Kada se sve ovo završi, neće biti ili tebe ili mene", rekao je, između ostalog, Šegrt, naveli su svedoci. Panić je rekao da je pretnje shvatio ozbiljno i prijavio ih kikindskoj policiji. Šegrt nije bio dostupan za komentar.

Šegrt je funkcioner Socijaldemokratske partije, a ranije je bio funkcioner Socijalističke partije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: