Čović: Objedinjenje levih snaga

Predsednik SDP-a Nebojša Čović rekao da se u Srbiji vode razgovori o objedinjavanju demokratskih levih snaga.

Izvor: B92

Nedelja, 31.07.2005.

11:40

Default images

"Mi ozbiljno razgovaramo o objedinjenju demokratskih levih snaga u Srbiji, jer mislimo da je to preka potreba i ja očekujem da ćemo napraviti prave dogovore", naveo je lider Socijaldemokratske partije za jagodinsku televiziju "Palma plus".

On je takodje podsetio da je izvorna ideja Socijalističke partije Srbije bila narodna ideja, ali da su tu ideju upropastili pojedinci, kao što su i zanemarili i jasnu socijalnu komponentu koju je ta stranka imala. "Slobodan Milošević je bio lider SPS-a i imao je dobre i loše trenutke, ali to je njegova sudbina i ja ne vidim razlog zašto bi se neko sada direktno vezivao za sve to. Unutar te stranke se sada dogadjaju razlike izmedju socijalista i slobista jer jedan deo ljudi živi na imenu i prezimenu Slobodana Miloševića, kao što jedan deo stranaka pokušava da živi od glasova njegovog nekadašnjeg biračkog tela", kazao je lider SDP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: