Pucnjava u Gornjem Milanovcu

Gornji Milanovac -- Stolar iz sela Klatičeva ranio je oko 11 sati u zgradi SO Gornji Milanovac dve osobe, nezadovoljan poreskim rešenjem.

Izvor: B92
Podeli

Nebojša Miladinović je, nezadovoljan poreskim rešenjem, ušao naoružan automatom i drugim komadom oružja, "škorpionom", u zgradu Skupštine opštine Gornji Milanovac, razoružao obezbeđenje i u Upravi prihoda polio benzinom načelnika Gojka Stefanovića i dokumentaciju. Povređeni su van životne opasnosti.

Miladinović je pucao po prostoriji, zatim je izašao u pisarnicu, gde je ispalio još nekoliko metaka i ranio radnika pisarnice Milana Malića i jednu stranku Radoslava Nerandića. Policija uhapsila Miladinovića i sprovela ga u čačanski zatvor.

U Upravi prihoda izbio je požar pa je intervenisala i vatrogasna jedinica. Policija je jutros, zbog pucnjave, blokirala prilaze zgradi opštine Gornji Milanovac.

"Atak na državu"

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dražimir Marušić izjavio je da je pucnjava u zgradi SO "atak na državu i bezbednost".

"Svi smo izbezumljeni i svi radnici u zgradi SO Gornji Milanovac pretrpeli su neviđeni strah. Vreme je da se preduzmu druge mere za zaštitu i bezbednost radnika i imovine Srbije", rekao je Marušić novinarima, prenosi Beta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 31 idi na stranu