"Zolja" u zatvoru

Ministarstvo pravde u cilju interesa istrage neće iznositi detalje oko pronalaženja raketnog bacača u Sremskoj Mitrovici.

Izvor: Beta

Utorak, 31.05.2005.

22:16

Default images

"Jedino što nije sporno jeste činjenica da je služba za obezbeđenje KPZ u Sremskoj Mitrovici adekvatno i blagovremeno reagovala, ne dozvolivši kriminalno ponašanje pojedinaca u samom Zavodu, bez obzira na to da li je reč o zaposlenim ili o osuđenim licima", navodi u saopštenju direktor Uprave za izvršenje zavodskih sakcija Dragoljub Lončarević.

Dnevni list "Politika" objavio je danas da je u magacinu hipodroma, koji se nalazi u sastavu Kazneno-popravnog zavoda Sremska Mitrovica, pronađen ručni raketni bacač "zolja".
Ministarstvo ističe da se povodom celog slučaja "redovan postupak vodi pred organima SUP-a Sremska Mitrovica, a da li će, posle obavljenog uviđaja, predmet biti procesuiran u krivično pravnom smislu, ostaje da se vidi".

U saopštenju se dodaje da se "hipodrom ne nalazi u krugu zatvora".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: