Konačno jedna prijava

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika zbog sumnje da su oštetili zgradu Hrišćanske adventističke crkve.

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2005.

11:58

Default images

Policija u Sremskoj Mitrovici podnela je opštinskom državnom tužiocu u Rumi tu prijavu, a kako se navodi u saopštenju policije Sremske Mitrovice, maloletni I.Đ. i B.B. osumnjičeni su da su u nedelju oko 21.45 kamenicama razbili dva stakla na vratima zgrade Adventističke crkve i oštetili drvenu oblogu.

Policija je utvrdila da su dvojica maloletnika u oktobru 2004. godine bacala petarde u dvorište crkve i zapalili tečnost ispod spoljnog zida crkve. Hrišćanska adventistička crkva protestovala je zbog toga što napadači nisu uhapšeni iako se, kako se navodi, znao njihov identitet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: