Još jedna stranka

Beograd -- Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Vojislav Mihailović kaže da će deo članstva te stranke formirati novu stranku.

Izvor: B92, FoNet
Podeli

"Verujem da ćemo ubrzo napraviti savez desnih partija jer smo blizu dogovora o nacionalno-demokratskom bloku koji će u početku činiti Demokratska stranka Srbije, Nova Srbija i nova stranka koju ćemo mi formirati", rekao je Mihailović.

"Na Ravnoj gori ćemo pokrenuti inicijativu za formiranje partije koja će imati jaku asocijaciju na SPO, autentičan program i izvornu ideju SPO, pa će naši birači imati priliku da se uvere da ta grupacija dosledno nastavlja ono što smo nekada počeli", rekao je Mihailović.

Dva paralelna sabora Srpskog pokreta obnove biće održana sutra. Sabor dela stranke koji podržava lidera stranke Vuka Draškovića biće održan u centru "Sava", a pristalice Veroljuba Stevanovića i Vojislava Mihailovića okupiće se na Ravnoj gori.

Info

Maturska "zabava"

Palić -- Novosadski dnevnik "Mađar so" piše da je u subotu u Paliću grupa Srba maltretirala grupu Mađara, tražeći od njih da se presele u Mađarsku.

Društvo utorak 31.05. 22:36 Komentara: 10

"Zolja" u zatvoru

Beograd -- Ministarstvo pravde u cilju interesa istrage neće iznositi detalje oko pronalaženja raketnog bacača u Sremskoj Mitrovici.

Hronika utorak 31.05. 22:16 Komentara: 0
strana 1 od 459 idi na stranu