Saradnja Exita i Novog Sada

Novosadska gradočelnica Maja Gojković i i direktor Exit festivala Dušan Kovačević potpisali su protokol o jednogodišnjoj saradnji.

Izvor: B92

Utorak, 29.03.2005.

16:18

Default images

Protokolom o saradnji grad Novi Sad se obavezao da uplati 13 miliona dinara za programske potrebe festivala, kao i da ustupi Petrovaradinsku tvrdjavu tokom trajanja festivala. Dušan Kovačević je izjavio da ugovor ne podrazumeva "mešanje predstavnika Novog Sada u muzički ili sporedni program festivala".

Sa druge strane gradonačelnica Gojković je izjavila da nikada nije imala sumnje u vezi sa održavanjem festivala: "Privatna politička ubedjenja koja nam se razlikuju upotrebljena su za rasplamsavanje našeg sukoba" rekla je Gojković.

Predstavnici Exita najavili su da će festival ove godine biti održan izmedju 7. i 10 jula sa do sada najboljim programom. Visše informacija se može naći na sajtu festivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: