Prikupljenja pomoć za Slađanu

Pomoć za Slađanu Kobas, obolelu od raka kostiju, je prikupljena.

Izvor: B92

Subota, 19.02.2005.

17:38

Default images

Voljom mnogih građana, ali i velikih i malih firmi i predstavnika vlasti, prikupljeno je 100.000 dolara, a sada se čekaju odgovor i uputstva lekara sa Floride.

Slađanin otac Stojan Kobas kaže da se stanje na računu za Slađanu menjalo iz sata u sat, a da su mnogi građani Slađani i njenom ocu pružili i moralnu podršku. Česti su i SMS-ovi i pozivi ljudi koji su se ranije ili se sada suočavaju sa sličnim problemima.

Na odgovornost oca, Slađana je otpuštena iz Tiršove i u Domu prosvetara u Beogradu čeka odgovor lekara sa Floride, a zatim i rešavanje administrativnih zahteva za odlazak u SAD.

Slađani, koja je 1992. bila jedina beba koja je preživela bez kiseonika u inkubatoru u banjalučkoj bolnici, sada je pomoć pružila i "Nova banjalučka banka", koja će obezbediti svaki eventualan nedostatak novca potreban za lečenje u inostranstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: