Novogodišnje čestitke

Politički lideri Srbije poželeli su građanima srećnu Novu godinu.

Izvor: B92

Petak, 31.12.2004.

08:37

Default images

Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao je svim građanima Novu godinu uz želju da država u narednoj godini bude potpuno u službi građana kako bi efikasno rešavala životne probleme. "Godina pred nama u mnogome će biti prelomna i verujem da svi zajedno imamo snage i volje da prebrodimo teškoće s kojima se suočavamo", navodi se u čestitki.

Tadić je ocenio da će u 2005. biti potrebni odlučnost i energija za donošenje važnih odluka. "Znam da Srbija to može. Svim građanima od srca želim mnogo uspeha i ličnu sreću", navodi se u čestitki.

Koštunica: Snaga građana

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica poželeo je svim građanima Srbije srećnu Novu godinu, poželevši im mir, zdravlje i sreću. "Na izmaku je, po mnogo čemu, teška godina. U toj godini nismo živeli kako smo očekivali i kako zaslužujemo. Pa ipak, uprkos teškoćama, građani su pokazali veću demokratsku i državotvornu snagu nego što su naizgled naše trenutne moći", navodi se u poruci.

"Vlada koju vodim radila je u najboljem interesu građana, bez zloupotreba i korupcije. Nikada nismo veličali sopstvene rezultate, greške smo ispravljali, objektivne kritike uvažavali", naveo je Koštunica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: