U Čaglavici pucano na srpskog mladića iz automobila u pokretu

Izvor: Beta

Ponedeljak, 15.03.2004.

22:44

Default images

Jovica Ivić (18), koji je u ponedeljak 18.30 ranjen u Čaglavici kod Prištine, prebačen je u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici posle kraćeg zadržavanja u gračaničkoj bolnici "Simonida". Zamenik direktora mitrovačke bolnice Milan Ivanović rekao je agenciji Beta da je ranjeni Ivić u svesnom stanju, ali da je izgubio dosta krvi i da je u toku rentgensko snimanje, posle kojeg će biti poznata težina povreda. Ivić, učenik medicinske škole u Čaglavici, rekao je agenciji Beta da se vraćao iz prodavnice kada se zaustavio crveni "golf" iz kojeg su ga mladići pozvali da ga "nešto pitaju". "Kada sam se okrenuo, video sam prigušivač i osetio jak bol. Po govoru sam mogao da zaključim da su napadači bili Albanci", rekao je Ivić. Put Priština-Skoplje, koji prolazi kroz Čaglavicu, i dalje je blokiran, a Srbi iz tog mesta koji su blokirali put zapalili su jedan automobil koji je vozač prethodno napustio.

Srbi u Čaglavici blokirali su u ponedeljak uveče saobraćaj na magistralnom pravcu Priština-Skoplje, koji prolazi kroz njihovo selo, protestujući zbog oružanog napada na Jovicu Ivića. U Čaglavicu, u kojoj inače večeras nema struje, pola sata posle napada na Ivića stigli su pripadnici policije UN i Kfora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: