Supruga ambasadora SAD za pomoć deci ometenoj u razvoju

Izvor: Beta

Petak, 31.10.2003.

23:07

Default images
Supruga američkog ambasadora u Beogradu Lin Montgomeri prisustvovala je u petak u Kruševcu medijskoj kampanji za pomoć deci ometenoj u razvoju, koju je organizovala humanitarna organizacija "Dečje srce" iz Beograda. Taj projekat, koji je finansijski pomogla ambasada SAD, obuhvata Beograd, Niš i Kruševac. Cilj projekta je upoznavanje društva sa osobama ometenim u razvoju, kao i naglašavanje potrebe pružanja odgovarajuće pomoći u njihovom psihofizičkom razvoju. "Ovaj projekat finansirala je Komisija za demokratiju ambasade SAD, a cilj je podsticanje javnosti da, uz pomoć medija, naglasi da smo svi mi samo ljudi sa različitim osobinama", rekla je Lin Montgomeri.

Supruga američkog ambasadora rekla je da "svako ljudsko biće ima pravo, mogućnost i sposobnost da funkcioniše u društvu" i da je ona zato u Kruševcu, jer je to pitanje za nju izuzetno važno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: