SDP uslovljava poverenje Vladi, radnici je izviždali

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2003.

20:50

Default images

Nakon serije razgovora predstavnika Saveza samostalnih sindikata Srbije i predstavnika poslaničkih grupa u Skupštini Srbije, predsednik Sindikata Milenko Smiljanić rekao je da od Socijaldemokratske partije zavisi da li će pasti Vlada. Poslanici SDP rekli su sindikalcima da neće podržati inicijativu Srpske radikalne stranke za izglasavanje nepoverenja Vladi, ali nisu isključili glasanje protiv Vlade, “po zahtevu Demokratske stranke Srbije”, ukoliko Vlada, tokom rasprave u Skupštini, ne odgovori na zahteve te stranke. SDP je zatražila od Vlade dgovore na pitanja kako će rešiti afere, da li će prihvatiti zahteve radnika i da li će izvršiti sopstvenu rekonstrukciju.

Poslanik SPD-a Vlatko Sekulović obratio se učesnicima protesta, ali je izviždan pošto nije želeo obeća da će njegova stranka glasati protiv Vlade. Dvoje učesnika protesta je i fizički nasrnulo na njega, ali je incident izbegnut blagovremenom intervencijom redara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: