G17 Institut proslavio dve godine rada

Izvor: Beta

Četvrtak, 12.06.2003.

23:20

Default images

G17 Institut obeležio je u četvrtak uveče dve godine rada na istraživanju makroekonomske politike, savremenih ekonomskih trendova, poslovne ekonomije, evropskih integracionih procesa, institucionalnih i pravnih reformi. Na svečanosti u Etnografskom muzeju, izvršni direktor Instituta
Milko Štimac kazao je da je Institut osnovan zbog promovisanja i
praktične primene ideja moderne tržišne ekonomije, otvorenog i
demokratskog društva, kao i vladavine prava kroz svoje programe,
projekte i druge aktivnosti. Istrazivačka institucija G17 Institut nastala je u januaru 2001. godine iz nevladine organizacije Grupe 17 (G17), koja je okupljala ekonomiste i stručnjake iz drugih društvenih nauka.

Proslavi su prisustvovali i članovi saveta G17 Instituta Mlađan Dinkić i Miroljub Labus, direktor Odeljenja za institucionalne i pravne reforme G17 Instituta Aleksandra Jovanović, šef beogradske kancelarije Svetske banke Rori O'Saliven, viceguverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: