Zagrebačkom Krašu vraćena imovina u BiH i Srbiji

Izvor: Beta

Ponedeljak, 31.03.2003.

14:31

Default images

Hrvatskoj prehrambenoj industriji Kraš vraćena je imovina u Bosni i Hercegovini i Srbiji, saopšteno je u ponedeljak iz te kompanije. U saopštenju se precizira da je Krašu vraćen deo imovine u fabrici slatkiša Mira iz Prijedora, kao i sedam prodajnih i dva velika prodajno-distributivna centra u Srbiji koji su pre rata bili u vlasništvu Kraša. Povratak imovine, kako se navodi u Krašu, ostvaren je nakon višegodišnjih napora Uprave i Nadzornog odbora kompanije, a sastavni je deo dugoročne strategije širenja Kraša na regionalna tržišta. Vraćena imovina, napominju u Krašu, u zapuštenom je stanju kako u pogledu proizvodnih kapaciteta, tako i opšte stanje nekretnina, te će planovi obnove zahtevati višegodišnja, velika materijalna ulaganja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: