Đelić: Stabilnost države u ekonomskom smislu nije ugrožena

Izvor: B92

Četvrtak, 13.03.2003.

16:59

Default images
Ministar finansija Božidar Đelić saopštio je na konferenciji za novinare izjavio je da banke normalno funkcionišu, da postoji zavidan nivo deviznih rezervi i apsolutno dobra snabdevenost tržišta i da tim povodom građani mogu biti sigurni da stabilnost naše države u ekonomskom smislu ni u kom slučaju nije ugrožena. Đelić je takođe naglasio  da se ekonomske reforme nastavljaju istim ritmom i sa istom vizijom koju je zacrtao premijer Đinđić. "U smislu daljeg delovanja ova ekipa ne samo da ostaje na okupu, nego je više nego ikada rešena da završi ono što je započeto. Mi smo u ovoj vladi i mnogi od nas nisu partijski ljudi. Mi imamo jedan ideal Srbije, taj ideal Srbije će biti realnost kroz koju godinu. Mi ćemo nastaviti da radimo na tome. Pre smo imali jedan ideal koji smo delili sa dr Zoranom Đinđićem, njega više nema, ali danas mi imamo motiv više, ne samo za naše građane, ne samo za nas, ne samo za našu decu, za naše buduće generacije, već i zbog njega mi imamo još jednu veću moralnu obavezu da istrajemo. I mi ćemo istrajati", rekao je Đelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: