Beograd: Pojačana kontrola u školama i vrtićima

Izvor: B92

Četvrtak, 13.03.2003.

19:27

Default images

Beograd, u uslovima vanrednog stanja, u četvrtak je funkcionisao gotovo normalno. Sve beogradske osnovne i srednje škole nastavile su rad, ali novina je da od jutros u svim školama, u vreme trajanja nastave, po jedan zaposleni dežura u holu, saopšteno je iz Skupštine Beograda. U beogradskim vrtićima pojačane su mere bezbednosti. Posebna pažnja posvecena je fizičkoj zaštiti objekata i strogoj kontroli ishrane mališana u predškolskim ustanovama, navodi se u saopštenju gradske vlade.

U skladu sa instrukcijama nadležnih, Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" pojačalo je mere bezbednosti u svim objektima beogradskog vodovodnog sistema, od izvorišta, preko distributivne mreže, do poslovnih objekata. U Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć sve ekipe rade po redovnom mesečnom rasporedu, uz striktno poštovanje početka i zavrsetka radnog vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: