Po lepotu u Srbiju

Izvor: FoNet

Četvrtak, 30.01.2003.

14:38

Default images
Građani Hrvatske sve više koriste medicinske usluge u Srbiji, piše "Večernji list", ilustrujući to primerom da popravka jednog zuba u Beogradu košta upola jevtinije nego u Zagrebu, a da su vrhunske estetske operacije beogradskih hirurga 75 odsto jeftinije od svetskih. Zbog niskih cena i kvalitetnih usluga, kako piše list, beogradske plastične hirurge i stomatologe, posebno u vreme novogodišnjih i letnjih praznika, posećuje velik broj pacijenata iz inostranstva, među kojima ima i sve više pacijenata iz Hrvatske. U hrvatskim novinama sve je više malih oglasa i reklama privatnih lekarskih ordinacija, a najviše stomatologa i estetskih hirurga. Zavisno od klinike, cena operacije ušiju je oko 500 evra, nosa 1000, a povećanje grudi oko 1500 evra. Pacijenti traže sve vrste korekcija, među pacijentima je 95 odsto žena, a najčešće se traže intervencije na grudima, stomaku i zatezanje lica. Muškarci najčešće dolaze zbog zatezanja kože lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: