Uhapšeno još 30 osumnjičenih u vezi sa Buhinim ubistvom

Izvor: B92

Četvrtak, 31.10.2002.

17:34

Default images

Kako B92 saznaje, MUP Srbije u četvrtak je priveo još 30 osoba u sklopu akcije otkrivanja organizatora ubistva Boška Buhe. “Od nedelje uveče, ukupno je privedeno oko 100 lica, medju kojima ima i pripadnika policije”, potvrdio je za Radio B92 izvor u MUP koji želeo da ostane anoniman.

Željko Maksimović Maka, šef oružane grupe, koja je osumnjičena za ubistvo Boška Buhe, nalazi se na Kipru, gde je stigao u sredu uveče posle bekstva iz Crne Gore, izjavio je Radiju B92 izvor u MUP-u Srbije koji želeo da ostane anoniman. Isti izvor navodi da je Maksimović lociran uz pomoć Interpola, koji je raspisao poternicu za njim. "Maksimović pokušava da pobegne u Španiju ili Južnu Ameriku i zatražili smo od Interpola da on bude uhapšen”, rekao je izvor radija B92 i dodao da je specijalna jedinica policije utvrdila da je Maksimovićev beg na Kipar organizovao beogradski biznismen Brana Šaranović, koji je u četvrtak uveče priveden. Šaranović je inače od ranije poznat beogradskoj policiji, jer se u njegovom stanu krio Maksimović 1996. godine posle ubistva policajca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: