Učestvuje sedam koalicija i tri stranke

Izvor: B92

Četvrtak, 26.09.2002.

14:42

Default images
Na vanrednim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori zakazanim za 20. oktobar, učestvovaće sedam koalicija i tri stranke. Republičkoj izbornoj komisiji do isteka roka, u sredu u ponoć, izborne liste su predale koalicije Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije - "Demokratska lista za evropsku Crnu Goru - Milo Djukanović" i "Zajedno za promene" koju čine Socijalistička narodna partija, Srpska narodna stranka i Narodna stranka. Listu je predala i "Patriotska koalicija za Jugoslaviju" u kojoj su Narodna socijalistička stranka, Srpska radikalna stranka Vojislava Šešelja, Jugoslovenska udružena ljevica i Stranka deviznih štediša. RIK-u je listu predala i Demokratska koalicija "Albanci zajedno", Bošnjačka demokratska koalicija - Harun Hadzić, Bošnjačka koalicija i Socijalistička parija Jugoslavije sa komunistima - "Za očuvanje Jugoslavije". Na izbore samostalno izlaze Liberalni savez, Srpska radikalna stranka Ilije Darmanovića i Stranka zaštite štednih uloga i socijalne sigurnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: