Batic: U pitanju je garsonjera

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2002.

17:36

Default images

Ministar pravde u Vladi Srbije Vladan Batic povodom pisanja podgorickog dnevnika "Dan", da poseduje apartman pored Svetog Stefana, gde kvadratni metar kosta 2.500 evra, potvrdio je da u Crnoj Gori raspolaze garsonjerom u izgradnji.

Odgovarajuci na pitanje Radija B92 Batic je objasnio da se "radi o gradnji jedne garsonjere u blizini Svetog Stefana, za vrlo skromna sredstva". "Ja sam tada bio prestizan advokat, pa to nema nikakve veze. Vi ste jako maliciozni, sto zakljucujem iz vaseg pitanja, a sve ovo nema nikakve veze s Ministarstvom. Radi se o  30-ak kvadrata, a moje troje dece letuje na Crnogorskom primorju, a ne u Grckoj, Spaniji ili Turskoj. No, posto ste postavili tendenciozno pitanje i podsecate me na 'Nacional', reci cu vam da sam, baveci se ovim poslom u prethodnih godinu i po dana prilicno osiromasio. Zato ce plata sudija biti duplo veca nego moja sada. I zasto to vas brine, gde vi zivite, pa ovo je 21. vek, svako ima pravo da kupuje, gradi. Ovo se odnosi na vreme od pre sedam godina. Zao mi je sto se i B92 bavi tracevima", rekao je Batic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: