Srbi u Bujanovcu i dalje protestvuju

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2002.

08:31

Default images

Nekoliko stotina Srba protestuje u sredu ispred zgrade opstine Bujanovac, dok Izborna komisija jos razmatra prigovore na vanredne lokalne izbore, javlja dopisnik Radija B92. Okupljeni Srbi cekaju odluku Opstinske izborne komisije na deset prigovora, koliko je podnela Koalicija za Bujanovac. Na pitanje kada ce komisija okoncati rad i saopstiti rezultate, Radomira Ristica, predsednika rekao je da je "opstinska komisija i dalje u zasedanju, a radice sve dok ne bude donela sva resenja po prigovorima i uradila otpravke tih resenja."

Jos nepromovisani gradonacelnik Bujanovca, Nagiop Arifi smatra da si protesti Srba: "pritisak na Opstinsku izbornu komisiju". "Normalno, onaj ko gubi ima prava da se ljuti. Mislim da su to ljudi koji su uvek bili privilegovani u Bujanovcu. Ponavljam, svi gradjani opstine Bujanovac bice istovetno tretirani pred zakonom i opstinskim organima, bez razlike da li su Srbi ili Albanci".

Ponovljeni izbori u sest izbornih jedinica koji treba da se odrze za sedam dana, bez obzira na rezultate, ne mogu promeniti generalnu sliku nedeljnih izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: