Sporazum o asocijaciji i stabilizaciji okvir za Povelju

Izvor: Beta

Nedelja, 30.06.2002.

12:21

Default images

Predsednik SR Jugoslavije Vojislav Kostunica izjavio je da sporazum o stabilizaciji i asocijaciji sa Evropskom unijom mora biti okvir za pisanje Ustavne povelje buduce zajednice Srbije i Crne Gore. Buduci da smo cvrsto opredeljeni za evropske integracije, sporazum o stabilizaciji i asocijaciji sa EU jeste okvir u kome moramo da se krecemo, kazao je Kostunica podgorickoj "Pobjedi". Prema njegovim recima, jasno je da u ekonomskoj sferi postoje razlicita vidjenja rokova harmonizacije. "Pretpostavljam da cemo u tom pogledu, buduci da je unutrasnja ekonomska harmonizacija tesno skopcana sa EU, imati nesto vise podataka sledece nedelje, kad nam u posetu dodje Kris Paten", kazao je Kostunica. On je kazao da se "razliciti pristupi" mogu ocekivati i kod izbora za Skupstinu nove drzavne zajednice, ali i izrazio uverenje da ce se i u tom pogledu doci do resenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: