Nema novih detalja u vezi sa ubistvom Boska Buhe

Izvor: B92

Nedelja, 16.06.2002.

16:29

Default images

Sest dana posle ubistva generala policije Boska Buhe nema novih detalja, niti rezultata istrage. Na pitanje dokle se stiglo i kako napreduje istraga, nacelnik Lriminalisticke uprave SUP Beograd, major Jadranko Petkovic, kaze: "Nista novo i posebno ne mogu da vam kazem. Radimo na rasvetljavanju tog krivicnog dela, postoje pravci na koje smo fokusirali istragu. Sva policija Beograda i Srbije je angazovana na tome, danonocno radimo, rezultate cemo videti", kaze Petrovic.

SUP Beograd sazvao je vanrednu konferenciju za novinare kako bi saopstio da je uhapsen Vladan Milosavljevic iz Mladenovca zbog sumnje da je 24. aprila ove godine u beogradskom naselju Bezanijska kosa ubio Gorana Vuckovica. Petkovic je istakao  da je motiv tog zlocina zamena licnosti. "Postoji mogucnost da je krivicno delo bilo usmereno na vlasnika vozila Mijokov Djordja, direktora preduzeca 'Lavlja kandza', objasnio je Petkovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: