SNS: PODRZACEMO LIBERALA ZA NOVOG MANDATARA

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2002.

20:00

Default images
Predsednik Srpske narodne stranke Bozidar Bojovic najavio je mogucnost da SNS u crnogorskom parlamentu podrzi mandatara za sastav nove vlade iz redova Liberalnog saveza Crne Gore, pod uslovom da nova vlada pripremi vanredne parlamentarne izbore. "Volim kad cujem da liberali govore o vanrednim parlamentarnim izborima. SNS bi dala podrsku njihovom mandataru za vladu koja bi pripremila vanredne parlamentarne izbore u Crnoj Gori", rekao je Bojovic za "Glas Crnogoraca". On je ocenio da vanredni parlamentarni izbori, "barem pod minimalnim demokratskim uslovima, daju mogucnost da se krene sa dna". "Takvi izbori bi promenili odnos snaga na politickoj sceni Crne Gore, a za puni oporavak potrebni su novi ljudi i vreme", rekao je Bojovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: