KOLUNDZIJA: BATIC KRSI KOALICIONI SPORAZUM

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2002.

20:00

Default images
Potpredsednica Demokratske alternative Nada Kolundzija ocenila je da kampanja sakupljanja potpisa za raspisivanje referenduma o nezavisnosti Srbije, koju vodi Demohriscanska stranka Srbije predstavlja krsenje koalicionog sporazuma. "Ta kampanja je krsenje koalicionog sporazuma, jer je DOS na izbore izasao sa platformom ocuvanja zajednicke drzave Srbije i Crne Gore", rekla je Kolundzija na konferenciji za stampu i dodala da ce ta akcija verovatno biti tema razgovora u DOS kad pocne da ugrozava integracione procese. Ona nije mogla da kaze da li je predsednik DHSS Vladan Batic jos sef poslanicke grupe DOS u Saveznoj skupstini, jer DOS nije raspravljao o tome, ali je njegovu ponudjenu ostavku na to mesto opisala kao "najmanje sto je mogao da uradi".

Prema njenom misljenju, kasnjenje sa poslovima u vezi sa Sporazumom o polaznim osnovama za redefinisanje odnosa izmedju Srbije i Crne Gore postaje ozbiljno, jer su, kako je rekla, "svi integracioni procesi vezani za usvajanje tog dokumenta". "Verujemo da ce signali medjunarodne zajednice uozbiljiti one koji bi trebalo da taj posao urade", kaze Kolundzija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: