DJINDJIC: BICE REFERENDUMA U CRNOJ GORI

Beograd --

Podeli

Predsednik Vlade Srbije Zoran Djindjic predvideo je odrzavanje referenduma u Crnoj Gori u aprilu ili maju naredne godine i ocenio da ce na tom referendumu izgubiti Djukanoviceva opcija. "Na sastanku s Havijerom Solanom crnogorska delegacija je donela predlog koji nismo stigli odmah da procitamo. Naknadno citanje mi je pokazalo da je taj dokument radikalniji od onog sto znamo iz medija i podrazumeva apsolutno razdvajanje i dve nezavisne drzave", objasnio je Djindjic.

Prema njegovim recima, onog trenutka kada protivnici reformisanja savezne drzave izgube vecinu to nece biti tako vazna tema. "Ici ce nekim svojim normalnim tokom. Ona je vazna u ovom trenutku, dok to neko koci", zakljucio je Djindjic.

PREGLED STAMPE

U Pregledu stampe prenosimo intervju sa Slobodanom Beljanskim iz lista "Danas", tekst o beloglavim supovima iz "Politike" i intervju s Milenom Dravic iz "Blica".

ponedeljak 31.12. 18:00 Komentara: 0

STA JE OBELEZILO 2001.?

Izrucenje Slobodana Milosevica Haskom tribunalu i teroristicki napad na SAD najvazniji su dogadjaji po izboru ljudi iz sveta politike, kulture, sporta i "obicnih"

ponedeljak 31.12. 18:00 Komentara: 0

PROBLEMI ZIVOTA NA KOSOVU U 2001.

Pored novembarskih izbora i bezbednosnih problema, zivot Srba na severu Kosova u 2001. bio je obelezen nestasicama struje i vode, javlja iz Kosovske Mitrovice dopisnik

ponedeljak 31.12. 18:00 Komentara: 0

BEGOVIC: CARINA ISPUNILA ZADATAK

Rad Savezne uprave carina u 2002. bice obelezen daljom reorganizacijom te sluzbe i borbom protiv krupnog sverca, kaze za B92 direktor carina Vladan Begovic. "Videcemo

ponedeljak 31.12. 18:00 Komentara: 0
strana 1 od 339 idi na stranu