DJINDJIC: BICE REFERENDUMA U CRNOJ GORI

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.12.2001.

18:00

Default images
Predsednik Vlade Srbije Zoran Djindjic predvideo je odrzavanje referenduma u Crnoj Gori u aprilu ili maju naredne godine i ocenio da ce na tom referendumu izgubiti Djukanoviceva opcija. "Na sastanku s Havijerom Solanom crnogorska delegacija je donela predlog koji nismo stigli odmah da procitamo. Naknadno citanje mi je pokazalo da je taj dokument radikalniji od onog sto znamo iz medija i podrazumeva apsolutno razdvajanje i dve nezavisne drzave", objasnio je Djindjic.

Prema njegovim recima, onog trenutka kada protivnici reformisanja savezne drzave izgube vecinu to nece biti tako vazna tema. "Ici ce nekim svojim normalnim tokom. Ona je vazna u ovom trenutku, dok to neko koci", zakljucio je Djindjic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: